Global Kids

Στοιχεία επιχείρησης

Το ΚΔΑΠ Global kids αποτελεί μια πιστοποιημένη από το κράτος εκπαιδευτική δομή, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες τεχνικές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, με αντικείμενο τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Σκοπός του ΚΔΑΠ Global kids είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα στον ειδικά διαμορφωμένο και πιστοποιημένο χώρο του, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων παιδαγωγών, καθώς και η  διευκόλυνση εργαζομένων (στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα) και άνεργων γονέων.

Μέσα από ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες, τα παιδιά αναπτύσσουν τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά τους και κοινωνικοποιούνται, ενώ παράλληλα λαμβάνουν πλούσια ερεθίσματα που διευρύνουν τους πνευματικούς και γνωστικούς τους ορίζοντες, αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους, την αυτοπεποίθησή τους, την κριτική τους ικανότητα.

Οι δημιουργικές δραστηριότητες στο ΚΔΑΠ Global kids περιλαμβάνουν: Προετοιμασία Μαθημάτων Επόμενης Μέρας, Πρότυπο Πρόγραμμα Αγγλικών, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Μαγειρική, Φυσικές Επιστήμες και Πειράματα, Μουσικοκινητική & Μουσική Προπαιδεία, Παιδική Γυμναστική, Χορό, Καλλιτεχνικά Εργαστήρια, Ταξίδια στον Χωροχρόνο, Μοντεσσοριανή Αγωγή, και πολλές άλλες δράσεις για παιδιά 5-12 ετών!

Επίσης, τα παιδιά μπορούν να φέρουν μαζί το κολατσιό τους, καθώς υπάρχει στο καθημερινό πρόγραμμα διάλειμμα για φαγητό

Το ωράριο λειτουργίας του ΚΔΑΠ Global kids είναι:

Χειμερινό ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή 13:30-21:30

Θερινό ωράριο & ωράριο διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα: Δευτέρα – Παρασκευή 7:30-20:30

Τέλος, το Global Kids συμμετέχει στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» με την υποστήριξη του προγράμματος ΕΣΠΑ που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν τα προγράμματα που παρέχονται στο κέντρο μας

Μοιραστείτε το

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας