Γαβανούδης Ε. & ΣΙΑ ΟΕ

Στοιχεία επιχείρησης

H Γαβανουδης Ε. & ΣΙΑ ΟΕ με 40 χρόνια παρουσίας στην Θράκη προσφέρει επαγγελματικές λύσεις τόσο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Με άμεση εξυπηρέτηση και την καλύτερη τεχνική υποστήριξη στην Γαβανούδης μπορείτε να προμηθευτείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς:

ταμειακές μηχανές για κάθε είδους επιχείρηση

φωτοαντιγραφικά μηχανήματα

τηλεφωνικά κέντρα

-ηλεκτρονικες ζυγαριές

συσκευες FAX για το σπίτι και για το γραφείο

εκτυπωτές

καταμετρητές χρημάτων

αναλώσιμα για όλους τους τύπους φωτοαντιγραφικών και εκτυπωτών όπως και χαρτιά για εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά και plotter.

Επίσης, παρέχεται άμεσα και υπεύθυνα τεχνική υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς και περιλαμβάνει προληπτική και επισκευαστική συντήρηση όλων των τύπων των φωτοαντιγραφικών και εκτυπωτικών μηχανημάτων και συσκευών Fax όπως Konica Minolta, Panasonic, Sharp, Kyocera, Canon, Toshiba, Ricoh κ.α.

Τέλος μπορεί κανείς να μισθώσει φωτοαντιγραφικά μηχανήματα KONICA MINOLTA ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας του, με χρέωση ανά εκτυπωμένη σελίδα Α4 – “Cost Per Copy”, ενώ περιλαμβάνονται όλα τα αναλώσιμα υλικά, ανταλλακτικά και η συντήρηση του μηχανήματος.

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση η εταιρεία Γαβανούδης δηλώνει στον κάθε πελάτη πως <<είναι κοντά του και μετά τη πώληση>>!

Μοιραστείτε το

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας