BMW Αφοί Ιωαννίδη

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στους νόμους Σερρών Δράμας Καβάλας και Ροδόπης.

Το κατάστημα της Αλεξανδρούπολης ειδικεύεται στην πώληση αυτοκινήτων BMW και MINI.

Στο σύνολο των καταστημάτων που βρίσκονται σε όλη τη βόρεια Ελλάδα η Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ, αντιπροσωπεύει επισήμως μία σειρά εταιρειών όπως BMW, MINI, FIAT, JEEP, ALFA ROMEO, PEUGEOT, TOYOTA, NISSAN, RENAULT, DACIA, SUZUKI και διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα ελεγμένων από έμπειρους μηχανικούς και φανοποιούς προσφέροντας γραπτή εγγύηση.

Μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας και να επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές στην αγορά απολαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους – ωφέλειας.

Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από τα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης και τα προνομιακά ασφαλιστικά πακέτα από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Το κατάστημα της Αλεξανδρούπολης που αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφατα σημεία αναφοράς του ομίλου Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει μία σφαιρική ενημέρωση και να καλύψει την ανάγκη σας για αυτοκίνητο όποια κι αν είναι αυτή.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της BMW Αφοί Ιωαννίδη https://www.bmw-ioannidis.gr

Μοιραστείτε το

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας