ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΡ. ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ

Στοιχεία επιχείρησης

Όταν η παράδοση και η εμπειρία “συναντούν” την τεχνογνωσία, το κρέας αποκτά άλλη σημασία…στο κρεοπωλείο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΡ. ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ.

 Η οικογενειακή επιχείρηση, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΡ. ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ, εδώ και τρείς γενιές, προσφέρει στην πόλη τοπικά, φρέσκα και ποιοτικά κρέατα, παρέχοντας συγχρόνως μία μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα κρεατοσκευάσματα έτοιμα για μαγείρεμα. 

Από το 1957, επιλέγουνε κρέατα εξαιρετικής προέλευσης, όπως διαλεγμένα κρέατα Δερείου, νεαρά μοσχάρια ορεινού όγκου του Έβρου, αρνάκι γάλακτος, χοιρινά ντόπια και λουκάνικα δικής τους παραγωγής!

 Ο κύριος Πασχάλης ,χρόνια τώρα στο επάγγελμα, γνωρίζει τις κατάλληλες κοπές , μας κατευθύνει στις σωστές επιλογές και δίνει τα τέλεια tips για την σωστή συντήρηση των κρεάτων και για το πιο νόστιμο αποτέλεσμα. 

 Σε αυτό το σύγχρονο μεν, με μακρόχρονη ιστορία δε, κρεοπωλείο μπορούμε να βρούμε επίσης διάφορα καλούδια για να προσθέσουμε στις μαγειρικές μας. 

 Αλλαντικά, τυροκομικά, μπαχαρικά και διάφορα ακόμα τοπικά προϊόντα μας περιμένουν για να εμπλουτίσουμε τους γευστικούς μας κάλυκες! 

 Η επιχείρηση διαθέτει υπηρεσία delivery!

Μοιραστείτε το

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας