Αρτοποιήματα Θράκης

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρία “Αρτοποιήματα Θράκης” της Καδόγλου Κωνσταντίνας τηρεί την παράδοση στη γεύση και την αυθεντικότητα από το 1998!

Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και χειροποίητα προϊόντα αρτοποιίας όπως παραδοσιακό ψωμί με προζύμι αργής ωρίμανσης, χειροποίητες πίτες και αφράτες σφολιάτες, λαχταριστές πίτσες και χορταστικά πεϊνιρλί όλα ψημένα στον ξυλόφουρνο και φυσικά τούρτες και σιροπιαστά παραγωγής μας.

Η πλούσια γεύση συνοδεύεται από την άριστη ποιότητα και οι εξαιρετικές πρώτες ύλες συνδυάζονται με το μεράκι, την παράδοση και την εμπειρία στο χώρο για να φτάνουν στο τραπέζι σας πάντα τα πιο νόστιμα προϊόντα.

Με στόχο τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, σας περιμένουμε στα Αρτοποιήματα Θράκης, από τις 5 το πρωί, μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Απολαύστε καθημερινά φρέσκιες και λαχταριστές γεύσεις, ακόμα και τις Κυριακές!

Η γεύση και η νοστιμιά ήρθε και στην Αλεξανδρούπολη με ένα νέο κατάστημα επί της Λ. Δημοκρατίας 5, στην Ανατολική είσοδο της πόλης. Θα μας βρείτε επίσης στις Φέρες επί Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 2 ενώ το εργαστήριο μας βρίσκεται στο 7ο χλμ Αρδανίου – Σουφλίου.

Μοιραστείτε το

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας